abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over trollsim

Trolley-simulatie in AutoCAD

Van een klant kregen we de vraag of PathPlanner ook de simulatie kon van karretjes die langs een kettingbaan bewegen. Deze karren zitten aan de voorkant met een pin aan een ketting, welke door een goot in een betonvloer draait. In de kettingbaan zitten scherpe bochten met zeer kleine radiussen, welke buiten de randvoorwaarden van PathPlanner vallen. De karren kunnen hierdoor echter in een zeer kleine ruimte omkeren. Ze steken daarbij zelfs achteruit, zoals hieronder mooi is te zien. Welke ruimte ze precies nodig hebben is altijd veel werk om aan te tonen. Vooral ook, omdat de karren steeds andere afmetingen hebben.


Met het programma TrollSim, dat IDEOMA heeft ontwikkeld, kunt u zeer eenvoudig beoordelen welke ruimte de trolley nodig heeft. U hoeft alleen maar de polylijn van de baan en het karretje te selecteren en TrollSim trekt het voertuig langs de baan. Dit werkt niet alleen in AutoCAD, maar ook in GstarCAD. Met een andere IDEOMA-tool kunt u er vanuit AutoCAD ook nog eens een filmpje mee voorbereiden (zie voorbeeld hieronder).
Hieronder ziet u een voorbeeld van een trolley die langs een getekende baan wordt bewogen.Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv